Dags att gå i säng

På grund av väldigt dålig och lite sömn, grabbsen störde min sömn. Sove väldigt dåligt när Jocke är ute på sina bravader, haha jag är somen morsa men så är det iallafall.Dem kom hem vid 6 så jag somnade väl runt 7 och vakande vid 12,blev inte många timmar så jag känner mig helt slut nu. Ska lägga mig och läsa min nyinköpta bok Stella och Sebastian, den hat börjat bra iallafall och hoppas på att Jocke inte väcker mig när han kommer hem.

Sov så gott, god natt PUSS


Takida med Jaded


Takida och Linda Lampenius med Curly Sue, super!



På nyhetsmorgon med Linda Lampenius, super mysigt med fiolen till tycker jag!

Matchdags

Då var det dags för match, hörs senare i pausen. Eller lite tidigare, man vet aldrig haha!

Loket ringer upp rut


Martin Timell - Albin 8 år, MÅSTE SES!


Sen kväll blev det

Jag gickoch lade mig efter att ha somnar mitt i filmen. Jocke och Krille kom hem vid kvart ver sex och Jocke med världens fyllehicka. Jocke slocknade direkt vid köksbordet med huvudet på bordet och Krille slocknade i sängen direkt. Men inga problem i morse, vi låg och mös ett tag i sängen innan jag gick upp och gjorde lunch till alla. Krille vaknade vd 16.00 haha. Snart är det dags för middag, det blir grillen med hela familjen. Men kanske inte så kul eftersom det första som hände var att jag fick skäll av pappa eftersom jag lånat bilden av dem nu när dem varit borta, fattar inte(?) det brukar vara okej men tydligen inte nu. Jag hatar hans humörsvägningar, åh!

Bilder och filmer kommer sen

Bilder och filmer från kvällen kommer imorgon när jag har tid och lust!

Pojkvänner är inget att ha ibland

Nej ibland är pojkvänner bara en börda!

Det började super bra och super mysigt hos Jockes faster Ewa som hade sin försenade 40-års fest, trevligt folk och Jockes alla kusiner var där utom Markus som haderamla med crossen och skurit upp armen och fått sy, ändå borta i Tyskland tror jag att han var. Men iallafall så var det bål, god mat se serverades dedt kladdkaka, jordgubbar och grädde. Bålen stod till min förfogan och jag tog ett par glas. Det blev även tipsrunda där mitt i och jag Jocke och Krille hade alla rätt därfrågorna handlade om Ewas liv som ung. 10 av 10 alltså så det blev utsalgstävling vem som kunde slå ner en spik med mist antal slag, vi kom trea och vann en ljuslykta. Eftersom Jockes föräldrar har hund så var hans mamma nykter idag och körde såvi hade bestämt att vi skulle åka med henne hem så vi åkte runt halv 12, Jocke blevsut för att vi alltid ska åka så "tidigt" (enligt han). Vi åkte hem hit ett tag sen drog vi upp till idrottsgården där Elin och Lisa hade avskedsfest, helt dött var det alla hade typ dragit och klockan vara bara 12(?). Så Jocke fick för sig att åka tillbaka till hans faster så han hade bokat taxi dit, det var där jag ledsnade och jag drog hem och han och Krille drog dit. Jag lackade ur som vanligt vid sånna härtill fällen, men det är bara för att han alltid ska ha som han vill annars blir han sur och kan aldrig tänka på mig. Han vill aldrig göra saker jag vill och det är det jag blir sur på jämt så nu ärnog Krille sut påmig med eftersom jag blev lite irriterad på han med, men sånt är livet och jag klarar att leva med det.

Nu ska jag ha en lugn stund för mig själv och kolla på en film och mysa.

VRs korsord

haha Jocke klarade precis Vecko Revyns korsord, bra gjort! Nej nu ska jag åka och ta en liten solning och försöka få med mig Jocke, jag vill ta en tur till Gräby centrum för att se om mankan hitta något snyggt till ikväll.

Hörs sen puss

Sanna Bråding fick fängelse

Sanna Bråding fick fängelse för att ha anvnt sig av narkotia, hon fick 3 månaders fängelse och skyndstillsyn.


Nu sitter jag vid frukostbordet

Nu sitter jag eller vi vid frukostbordet, det tog sin lilla tid när hungern verkligen började verka i magen nej då kunde jag inte ligga kvar nå mer, Jocke kom också upp efter ett tag och nu sitter vi här och har ätit upp båda två. Och som vanligt på helgerna bråkar om vi om vem som ska få läsa UNTs B-del först, alltså sporten haha. Men det brukar oftast bli han eftersom han tydligen anser att det är hans (på något konstigt sett!). Ikväll är det 40-års fest för Jockes faster och vädret ute ser inte ut att vara så rolig för att kunna sitta ute, men pratade med Jockes mamma i telefon i går kväll och hon hade varit dit och satt upp partytält sålite vindstilla kan det kanske bli iallafall.Får se sen om vi hinner svänga förbi en stund på Elins avskendsfest, det hoppas jag verkligen! Klart man vill säga hejdå till sin älskade vän som ska till USA, men än åker hon inte så något till tillfälle ska väl kunna planeras in för träff.

Frukost

Åh gud vad hungrig jag är, borde nog gå upp och äta frukost. Jocke ligger som en liten björn nästan på mig och sover haha.

Mysig grillkväll

Jag hämtade upp Kajsa från träning och vi åkte och köpte lite mat. Jocke tände grillen och satte på ugnen medans. Sedan blev det kött, pommes och sås till det, Jocke gjorde såklart förätten som var skagenmacka, mums. Nu sitter vi och kollar på gamla avsnitt Allsång på skansen, och Per Gessle. Sen blir det chips och hoppas på att få sätta på en film som vi inte hunnit kolla på än, men det skulle vara någon bra film. Någon som vet vilken?


Jag myser vid grillen med en sommarcider och Jocke med en öl.
Ful bild men äh det är myskväll med mysdressen på.

Nu ska vi fortsätta våran tjockiskväll, Puss!


Titta vad jag budat hem!

Titta vad jag lyckades buda hem från Tradera, hade fått mail om att jag vann akutionerna. Yes! Lite annorlunda men tyckte att det kunde vara lite tuffa!

 
Klänning från Monki, 55 kronor.

Väska 23 kronor

bra dag

Dagens arbete gick ganska snabbt idg, alltså det kändes som att tiden gick fort. Jobbadeförst med lösöre i 3 timmar sen ville Stina att jag skulle åka och Hjälpa Emma Emma och Ginny i Eriksberg med en flyttstäd. Mycket trevligare sällskap än med Lisbet haha dem där ärmer i min ålder och Emma känner jag sen tidigare och Ginn och jag har gemensama kompis och hennes pojkvänoch min gick i samma klass. Tänk vad allt går runt jämt, dte är kul. Hade en del att prata om kan jag säga haha!

.

Fotboll snart och vi har inte hunnit iväg

Fotboll snart och vi har inte hunnit iväg än,  vi bestämde oss för att vi skulle åka och köpa lite godis innan matchen ikväll som nu börjar om 30 minuter och Jocke har somnat bredvid mig här i sängen. Han sover som en stock och säger bara att vi ska åka snart haha skit samma det är ändå han som vill se fotbollen, klart jag tycker om fotboll men det är alltid roligare när Sverige spelar. Jocke var super grinig när han kom hem, han blir alltid det när han är trött och stackarns arbete tar kol på han. Han säger att han bara behöver en Siesta som han kallar det, alltså en lite tupplur. Får se efter om han är lire gladare.

Glömde berätta att jag var och gjorde ett litet arbete på Åby anstalt idag och usch det satt några killar utanför och jag kände hur dem kollade lite, sen när jag ska gå ut och hänga upp en matta så busvisslar dem, ah flera gånger till och med. Jag försöker låtsas som ingenting men Lisbet som jag jobbar med hörde också det och började asgarva. Shit ah läskigt, man vet inte vad dem har gjort för kriminellt. Men det är en öppen anstalt så det är knarkare säkert och någon som försökt smuggla sprit etc, vet inte riktigt. Inte jätte farliga människor iallafall.

Ska väcka Jocke nu Puss

Leila bakar

Åh titta vad jag hittade, ett inspelat program från igår som jag helt hade glömt. Ett av mina favoritprogram. Leila bakar! Nu ska hon baka bagels, kanske ska baka till mig och Jocke till frukost på lördag då vi är ensamma hemma hela helgen från imorgon bitti. Nu ska jag spana in Leila!


Seg

Nu är jag hemkommer igen och Jocke slutar senare som vanligt, åh stackarn vad dem kör med alla på jobbet. Men men jag hade bestämt mig för  att jag skulle ta en promenad när jag kom hem men benen värker, har stårr upp hela dagen. Ska hoppa in i duschen snart och hoppas på att mamma kommer snart för hon skulle laga tacos!

Killar har bara två problem

Hittade en rolig text på jobbet idag.

Tjejer gör väldigt många fel, killar bara två - det dem gör och de dem säger!

haha kul.

Vi båda är nöjda

Jag är nöjd för att jag lyckades fixa så att Jocke kan se videoklipp på facebook och han är nöjd för att jag fixade det åt han. Nu ska jag bara kolla klart på de sista filmerna sen måste jag verkligen sova för att orka upp och arbeta.

Sov så gott iallihopa
Puss och god natt!


Fyllefilm från midsommar nr 2


Fyllefilm från midsommar nr 1


Campa?

Idag har jag haft en såndär åh jag vill åka iväg med Jocke och campa haha, inte i tält dock utan i våran husvagn. Tänkte först denna helg, men kom på att det är 40-årsfest och avskedsfest för Elin. Men så kom jag på det! Vi ska åka till Uddevalla nästa helg och sova på hotell med hela Jockes släkt och några till. Jo för det är så att det är VM i cross, och Jockes kusin kör och vi ska titta. Trevligt att komma bort, men är lite trött på allt krök och om jag vet rätt så blir det ett riktigt stå hej. Få hoppas på en lugn och mysig helg bara.

Men som det låter nu så ska vi försöka åka till Grekland v.33 d det är Jockes sista semestervecka och jag slutar jobba v.32. Det klaffade precis. Ska kolla på lite resor nu.

Mina naglar och guldringen

Så här blev naglarna och här är även guldringen som jag fick av Jocke i studentpresent.


Produkt från Sally Hansen

Ack ack stackars händer, man är tvungen att tvätta dem ganska ofta eller jag känner att jag måste det för alla kemikalier som används i alla produkter som vi använder oss av. Svar till Bellas kommentar härom dagen som jag glömde svara på. Jag sanerade till exempel möbler efter en brand idag, har städat bodar och kontar, igår var jag i ENköping och sanerade efter att de släckt med pulversläckare, alltså lite allt möjligt.

Jo men tillbaks till mina stackars händer, men nu har jag iallafall tagit bort gammalt nagellack, smörjt in händerna med Helosansalva, känns som att det är det ända som hjälper, lite lagom klibbigt sådär, sen använde jag mig av en produkt som kommer ifrån Sally Hansens kollektion som man använder till nagelbanden, super bra. Nu kommer Kajsa blir sur när hon ser det här inlägget eftersom jag har lånat lite av Maximum Growht som är hennes. Men men. Ska snart måla mina naglar med mitt favorit nagellack för tillfället och det kommer från Mavala Honh Kong nr 19, super snyggt. Får se hur länge det håller pga arbetets slit.

 

Morgondagens lunch

Är redan sugen på min lunchlåda som jag ska äta imorgon, jag har gjort couscous, med massa olivolja och salt det är mumma, sen ska jag ha i kyckling och massa grönsaker och bönor. För en gångs skull vill jag att det sk abli ny dag. Haha nej nu tog jag i lite för mycket kanske så mycket längtar jag inte men nästan för kyckling och couscous är suveränt.

Trotts Stina-Lee

Att jag solade trotts Stina-Lee´s inlägg är sjukt,haha. Kolla själva så får ni se. Men jag solade bara 16 minuter tycker det räcker närman inte har solat på länge. Känner att jag vill vänja kroppen lite och inte se ut som en kräfta. Nu känner jag mig lite fräschare iallafall, men det blir nog någon soldag till den här veckans skulle jag tro.

Trött dag

Nu är jag hemkommer från jobbet och hunnit ätit och duscha, skönt att det inte har hunnit bli någon övertid ännu. Jobbigt dag idag, eller inte jobbig men trög och långsam. Klockan har stått stilla(?) tror jag. När klockan var 11 så kändes det som att klockan borde ha varit iallafall tre, men icke. Tänkte ta en sväng in till solpalaset snart för att sola lite, det var länge sen nu. Sen så kanske det blir match, Kajsa ska spela mot Iron i Björklinge, det beror helt på när Jockan kommer hem från jobbet.

Nu ska jag åka hörs sen

Dagens

Förlåt har inte blivit så många inlägg idag, är skit trött efter dagens jobb. Men jag och Jocke har roat oss med en promenad och kollat igenom allas midsommarbilder på facebook. Fruktsallad också!

Inte vet jag

Nu har Jocke kommit hem och snart ska vi ut på en promend. Ska bara få på Jocke lite kläder, han är rätt trög av sig!


tisdag

Nu har jag kommit hem från jobbet, eller ja jag har hunnit varit på Gränby centrum och hunnit äta. Min morbror kom på middagsbesök, det blev en utsökt makaronipudding, som även blir morgondagens lunchlåda. Vi ska snart åka till Gränby centrum för att köpa en present till vår kusin Emma som fyller 19 år idag. Jocke den tråkmånsen ska såklart inte med, som vanligt!

Hörs senare

Ingen hitt

Nja den där smoothien var ingen hitt egentligen. Den smakade gott men hur den såg ut gjorde att den blev äcklig att dricka.

Smoothie

Nu ska jag testa en smoothie som jag hittat recept på, skriver ner den senare om den blev bra.

Dagens motion

Passade på att ta en promenad medans tvätten skulle bli klar i maskinen. Det hann bli en runda på 40 minuter iallafall. Efter ungefär halva så fick jag helt plötsligt sug efter att börja springa första gången sen jag slutade på fotbollen i höst. Så jag började jogga lite lätt och jag är förvånad över hur bra det faktiskt fick.  Jag har nog bra grundkondition trost allt.

Mitt nya tvättsystem

Här är mitt nya tvättsystem, men vet ännu inte hur bra det fungerar.

Jag har lagt kläderna i vit 60 grader, vit 40 grader, svart 60 grader, svart 40 grader i olika matkassar bara. Eftersom man oftast inte hinner bli klar under kvällen så slipper man se högarna ligga mitt på golvet. Nu är det lättare att bara ställa dem i ett hörn tills imorgon.

Tvättdags

Nu är det tid för att tvätta, var länge sen och tvätthögen bara växer. Jag tänkte testa ett nytt system när jag tvättar så jag slipper ha alla dessa högar ligga överallt när jag har sorterat kläderna. Ska se om det funkar. Nu höjer jag volymen på stereon och kör igång med tvättningen. Det ligger redan handdukar i tvättmaskinen.

Så vi hörs sen.

måndag

Tyvärr så kommer det inte att bli så mycket bloggande resterande 7 veckorna eftersom jag har börjat jobba och jobbar mellan 7-16. Men förmodligen så kan det hinnas med några inlägg efter jobbet och under kvällen. Jobbet gick bra och imorgon tar jag firmabilen till Enköping för att göra ett jobb. Förhoppningsvis så blir man borta några timmar så att tiden hinner gå, annars så tar det det lite tid att åka dit och hem också.

Kom hem 16.10 eftersom det bara tar 5 minuter kanske inte ens det hem igen. Det är skönt, en tjej jag jobbade med idag kom från Harbo och åkte heimfrån 5.20, usch stackarn. Men jag är iallafall nyduschad, ätit och hunnit med en ansiktsmask nu, känns himla skönt och avslappnade. Hittade även en godispåse Familjen Guf ifrån midsommardagen. Det fanns några bitar kvar. Tänkte spara lakritsen till Jocke så att han får lite efterrätt. Han jobbar sent idag och är i Stockholm.

Dags att sova

Nu är det dags att sova tror jag, det är så att jag ska börja tjäna ihop lite pengar imorgon. Klockan är ställd på 06.00 och då är det bara att gå upp och jobba till 16.00. Sånt är livet. Men först ska jag nog kolla klart på matchen där det är förlängning!

Men sov så gott!

felskrivning

Ja tydligen så hade det hittats ett fel här på bloggen, det hette inte Silver Gold eller vad jag skrev utan något annat som jag inte bryr mig ett dugg om. Jag är bara så less på allt och alla just nu!!

Fler bilder från student -08





Nyduschad

Nyduschad gud så skönt, passade på att raka benen, peela hela kroppen och en hårinpackning.Man känner sig så fräsch efter, ska gå och smörja in mig med Body Shops kroppslotion, med doft av passion.

Äntligen kom Johanna in på msn, hoppas hon är hemma så hon kan skicka en bild. Träffade nämligen henne och Emma i Öregrund, vilket kärt återseende kan jag säga. Men Johanna sa iallafall att hon hade en super fin bild på mig och henne från studenten. Jag Emma och Johanna dansade även in småtimmarna på krogen Fyren i fredags,dunder!

Recept på 3 filmjölksbröd

Mitt ljushuvud till kompis Elin hade köpt fem liter filmjölk istället för vanligt mjölk, så mamma lovade att ge henne recept på bröd med filmjölk i, så jag lägger ut det här ifall det är någon annan som är lika smart som min älskade vän!?

Majas Limpa

1 liter filmjölk
1 kg (17 dl) rågsikt
3-4 dl ljus sirap
4 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
1 påse brödkryddor

Häll filen i en bunke, blanda hälften av rågsikten. Tillsätt sirap, biakrbonat, bakpulver och brödkryddorna. Tillsätt resten av rågsikten. Vispa en lite stund. Smörj en långpannaoch häll i blandningen. Grädda på 100 grader  i 45 minuter. Höj till 150 grader och grädda ytterligare 45 minuter. Skär upp i limpor

Russinlimpor 2 st

Blanda:
7 dl vetemjöl
6 dl grahamsmjöl
2 tsk bikarbonat
1,5 dl russin
1,5 dl sirap
7 dl filmjölk


Kryddigt nötbröd

Blanda i en stor skål:
1 liter
5 dl grovt dinkelmjöl
2 dl dinkelkli
1 msk bikarbonat
1 msk kanel
1 msk kardemumma
3 dl rostade mandlar, pumpafrön, hasselnötter, solrosfrön eller det du har hemma. Rosta i stekpanna på låg värme.

Häll i och rör om ordentligt  och den ska vara kladdig

1 liter filmjölk
2 dl sirap

Smörj två formar med rapsolja eller smör och kladda i smeten.Grädda i 150 grader i cirka 1 timme eller lite längre. Man får kolla lite grann.

Vira in i handdukar och låt svalna. Håller inte länge och ska ätas inom något dygn.

Mitt favoritbröd är det sistnämnda Kryddigt nötbröd!

Lycka till!

Kärleksfajt

Så här kan det se ut ibland när jag och Jocke har brottats haha
Några rivmärken!

Vi tog en liten biltur

Vi bestämde oss för att ta en liten biltur genom Börje här, lite mysigt att åka och kolla bara lite grann. Det blev kanske 30 minuter, men lite lagom sådär för att komma bort bara. Eftersom vi har monterat in en cd-spelare i min bil så kunde det vara kul att testa den med. Den fungerade bra haha. Mamma stod och lagade mat när vi kom hem, det blev lax och potatis med lite såser. Elin kom på ett snabb besök, hon var nämligen ute och sprang och tog ett stopp hemma hos oss eftersom det var så länge sen vi sågs.

Nu har Jocke åkt hem en snabbis, och jag hoppas att han kommer tillbaks ganska snart så vi kan kolla på filmen som vi sa.

Här är vi ute på våran biltur.


Bila

Nu ska vi muppa oss lite och åka en seitscing (eller vad det heter) med bilen.

Seg söndag

Haha nu har vi äntligen kommit upp och ätit frukost. OCH jag har så himla ont i halsen. När Jocke kom och lade sig i natt så höll jag på att storkna av mitt halsont, Gud vad ont det gjorde. Så nu känner jag mig alldeles nere pga detta och eftersom jag börjar att jobba imorgon så känns inte det härså himla kul. Men jag ska försöka ta mig in till stan och apoteket snart och köpa något bra för halsen.

God morgon?

God morgon, eller? haha Vi vakande precis usch nu har nästna halva dagen gått.
Jag givktydligen och lade mig halv 1förja kommer inte ihåg det. Jocke kom och lade sig kl 3 efter at ha kollat på film tydligen. Nej nu måste vi äta.

slut

Matchen är slut och Ryssland vann med 3-1.
Sånt är livet!


hm

Och ett till igen..

kom igen nu holland

Nej nu gjorde ryssarna mål..


Silver gold

Kollar på matchen mellan Ryssarna och Holland, det är något som kallas för Silver Gold istället för Golden Gold som det brukar. Jag säger bara HEJA HOLLAND!!

VR stil och Chic

Har varit oh handlat ost och mozarella tll pizzan och passade även på att köpa mig två tidningar Veckor Revyn Stil och en ny tidning som heter Chic. Den hade premiärpris på 10 kronor. Jag kan skriva vad jag tyckte om den efter att jag har läst.


Pizzadeg

Nu blir det hemmagjord pizza tills resten av familjen kommer hem.
Står i köket och gör degen nu.

Titta så söt han är


Han är lite trött tror jag.
Han ligger och sover i fåtöljen, snart dags för att göra lite mat.
Jag är vrål hungrig.

Victoria Beckham

Nu ska jag kolla på Victoria Beckham - Den osminkade sanningen.
Jag gillar Posh, inte för att hon är snygg utan för att hon inte alls är så stel som hon verkat vara på bilder och alla skriverier i tidningar. Titta själva så ska ni få se.


Talangkampen 2008

Har glömt att visa de bidraget som vann talangkampen som vi var och kollade på för ett tag sen i musikens hus. Kampen mellan Katedral, Celcius, Rosendal och Lundellska. Det blev Lundellska som tog hem det med De fem revisorerna, där man kanske bla ska gratta Erik Arvidsson som är med och sjunger.
Synd bara att alla attans tjejer ska skrika haha!

Oh Laura


Bakismys

Nu ligger vi bara framför tvn och datorn och latar oss, dricker lite apelsinjuice.
Lite smått bakis!

Update från midsommar

Vi hämtade upp Frasse och åkte och köpte den sista maten på Årstahallen, sen bar det av. Vi var framme vid 18.0 kanske, fick vägbeskrivningen av Bella och hittade dit ganska fort. Statte upp tälten ocg tog oss ner mot klipporna där vi skulle sätta igång grillen och grilla lite kött och äta det med potatissallad med bea och grönsaker mums. Väldigt gott. Vi satt kvar där ett tag men tog med kylväskan till tältet igen och tog en grogg där och sedan ner på stan, träffade mycket trevligt folk både kända och okända. Kvällens händelse var väl när vi skulle gå till fyren och jag möter Hedin och står och pratar och då passar Jocke på att springa till färjan som gick över till Gräsö, fick av han i sista sekunden. Tur det annars hade man inte fått sett nått mer av den karln under kvällen eller natten ska man väl säga. Gick sedan till grillen så Jocke fick köpa sitt snus och vi köpte lite fyllekäk. Juste vi hamnade på ett ställe som hette Fyren, en liten krog med liveband, vi dansade som tokar ett tag, det är kul när dem spelar låtar som alla kan. Vi svängde om med Gurra och Tompa jag och Jocke. Riktigt kul.

Vi kom i säng till 03.00 ungefär och jag har aldrig sovit så dåligt en natt på länge. Sover oftast inte bra i tlt. Grabbarna däremot har sovit som stockar. Frasse kom upp och vi började städa och plocka ner tältenm fick väcka Jocke som blev sur så klart. Vi kom iväg vid halv 12 ungefär, skönt att komma hem i god tid. Åkte en sväng in i Norrskedika (är inte så säker på om det heter så) där Jocke skulle visa vad hans mormor bott förrut. Super fint precis vid vattnet och det var en del familjer där som badade och vattnet var inte allt för kallt.

Skjutsade hem Frasse och jag och Jocke drog till Mc Donalds för att köpa lite lunch, där träffade vi Johan och Wadberg, blev kvar ett bra tag till. Kul för Jocke att träffa dem, var väldans länge sen.


Frasse grillar..


och Jocke tittar på!


Jocke myser med en öl påklipporna, ser det inte mysigt ut så säg?


Patrik och Jocke tar en öl på Bistro.


Jocke tar en sväng om på Fyren.


På väg till konsum på Lördags´morgon för att köpa lite frukost, mysigt med solen i ögonen haha.

Glad midsommar

Nu drar vi till Öregrund, hejdå!
Glad midsommar!

Midsommarens outfit


Midsommar

Nu har vi varit uppe hos farmor och farfar och ätit brunch, allt blev lyckat och Jocke blev glad. Och det är väl inte pga mig utan för att han älskar min farmor och farfar, han skulle kunna vara där jämt. Sen gick vi alla över till fotbollsplanen som är rakt över skogen för oss, det är nämligen de årliga femkampen där och vi var med såklart allihopa. Jag Jocke och kusin Sofie körde en runda som jag tror det var Jocke som vann. Vem som vann hela allt vet jag inte. Får höra det sen kanske.


Kusin Emma


Jocke och Emma


Kusin Sofie och Jocke


Resning av midsommarstången

Dags att göra sig i ordning

Nu ska vi snart uppoch äta fruskost ska bara få upp Jocke först, om en timme ska vi bara borta och det är inte att stressa för ligger han och snackar om haha. Sånn är han, sånn är inte jag! Men jag har iallafall varit vaken sen 7 eftersom det har varit en envis fluga härinne så vägrat försvinna, nej för han skulle sitta antingen på ryggen eller på armen usch flugor är det värsta som finns.

Nu ska jag iallafall äta frukost plus att lyssna på Jocke nya favoritlåt på repeat .
Man gör allt för att han ska bli pigg och glad på morgonen.

Vilken underbar pojkvän

Vilken underbar pojkvän man har ibland, ni som känner han vet att han inte är romantisk av sig, eller det kanske ni inte vet men ändå. Men ibland kan han få nått ryck och säga gulliga saker. Som idag när vi kom hem, konstig ordblandning men charmigt på något sett:

Jag är ganska så mycket kär i dig!



Ibland så kan han få till det.


Någon bra produkt för torr hy?

Min hy tål ingenting, den är torr och blir lite sådär röd fläckig, lite små irritationer.
Så jag var till apoteket ock fick lite hjälp. Fick en ACO-serie som jag ska testa nu.

Någon som har testat någon annan bra serie?


hemma

Nu är jag äntligen hemma och mysbyxorna är på, sitter och kollar på lite bloggar. Måste kolla läget vad alla andra ska göra över midsommar. Själv så ska vi till Öregrund, åh dte är mys. Men hoppas på att vädret blir som vi vill ha det också eftersom att vi ska tälta på Bellas tomt. Tänk att ha en stuga där,  jag skulle vara där varje helg, varje ledig stund. Tänk att ha någonstans att åka bara sådär för att vila upp sig. Det skulle man behöva ibland, måste kolla med Frasse om han är frisk också, han har tydligen varit sjuk vet inte vad för fel men han sa att han skulle med. Men vi måste möta upp honom för att köpa lite mat tills imorgon, även en anledning till att det måste vara bra väder eftersom vi ska grilla på klipporna.

Jobbet gick bra och smärttfritt, lite extra pengar klingar in lite senare.

Måste åka igen

Kom precis hem har slängt i mig lite mat, ska åkaoch möta upp mamma nu. Skriver mer sen.

Bilder från gårdagen

 
Ingen av hästarna ville se lite glada ut när jag knäppte, men här har ni iallafall Skarpjakk oc hdär bakom står General Eson.


Under SVerige-Ryssland

Dags att tjäna lite pengar

Ska snart ta bilen in till stan för att jobba någon timme, tror inte att det blir längre än så. Men lite pengar blir det iallafall och det här jobbet är så himla kul. Ska sätta på mig lite mer smink och snart åka, tänkte vara där lite tidigare än vad hon sa.


Hörs senare

Sveriges förlust och domaren är mutat

Sveriges förlust och domaren är mutat, jo jag lovar ni såg själva hur han blåste för våra svenskar hela tiden.Jag kan slå vad om att han var mutat. Men inget att göra åt saken nu. För den andra delen så spelade Sverige helt värdelöst också, såklart var det Sveriges lagkapten som stack ut mest och iallafall kämpade mot vad resten av laget gjorde, Anders Svensson gjorde en hyffsat match tycker jag med. Men Zlatan då, varför bytte dem inte ut han, man såg redan i början av första halvlek att han hade ont, okej om han är den som för Sverige men idag gjorde han inte mycket väsen av sig. Men han hade ont och det såg mn. Kan inte Lagerbäck bara byta ut han och sätta in en fräsch spelare.

Iallafall så är Jocke SÅKLART tjurig vi har inte sagt ett ord till varandra sen vi lämnade Björklinge och inte närvi komhem heller, men det är lika bra att låta han vara.

Ska se en film nu tror eller så ska jag sova, vi får se God natt iallafall!

Dagen

Var som sagt i stan idag och mötte upp kusinen för en fika och sedan sprang vi runt i några affärer för att leta på en midsommarklänning till henne, men fann ingen så länge jag var med. Jag hittade iallafall ett par chinos, utan att ens leta. Ett billgt kap för 149 kronor. Ska försöka fixa en bild på dem imorgon, men det blirnågon gång efter att jag jobbat. Ska nämligen servera lite grann imorgon, men bara ett tag. Det skulle komma två sällskap samma tid imorgon, så jag ska ta ett är det tänkt. Börjar vid 10 så det är inte så farligt.

Ridtajm var super

Att man inte har glömt bort hur man gör. Men hur himla kul var inte det där då,jo skit kul, vi galopperade genom skogen i full fart. Helt underbar känsla att sitta på hästryggen, en sån frihet. Vi bestämde att jag ska med till stallet snart igenoch det hoppas jag verkligen.

Snart är det fotboll!!

Ridtajm

Nu ska jag iväg till stallet och rida med kusinvitamin, ses senare!

Ska snart iväg



Sitter med pappas sköna tofflor och ska sätta på lite make up.


Idag blir det träff med kusin x 2

Vaknade faktiskt vid 10 idag, ganska skönt och jag var vrål hungrig även om jag åt en hel banan vid 7 när Jocke åkte till jobbet. Har ätit frukost och sitter och kollar på en himla bra film, kan kolla vad den heter sen. Var precis upp och väckte Alex, han ville ha skjuts in till stan så det passar bra när jag ska in till stan och träffa Emma. Vi ska ta en fika och kolla runt lite i affärer, jag ska försöka få med henne i lite secondhand affärer och jag tror inte att hon bangar. Sen fick jag ett smsav mn kusin Sofie som undrade om jag ville följa med henne till stallet och rida, klart jag vill skit kul ju. Har ridit sen jag var pytteliten så absolut ska jag med henne. Ska vara hemma vid 3 såska vi ta oss dit tillsammans.

Nu ska jag göra i ordning mig, hörs sen!

Jordgubbar mums

Mamma hade köpt jordgubbar så nu har vi ätit det med Kaktus- och citron sorbet. Mums!

196


Det är försjutton midsommar på fredag!?

Efter att ha läst någons blogg så inser att det är midsommar redan på fredag. Vad tiden går fort nu, och eftersom Jocke har sagt att han ska ha hant om all planering i år så skickade jag precis i vg ett smsoch frågade om han hade kolla på boende och mat osv. Får se om det är någon som ringer om någon minut haha.

Lite hemmaspa

Jag har haft lite hemmaspa här hemma, gjorde en ansiktsmask som man drog av sen bara. Haha kändes som att man drog av hud som man börjat flagna lite små läskigt. Men ansiktet känns faktikst rätt skönt nu, bättre än jag trodde.


hahah en lite bild under mitt eget spa.

Min lunch


Bestående av Falafel, potatis, gurka, vitkål, avocado och sås.

Sover som en stock

Ja jag sover som en stock fram till 12 dem här lediga dagarna, inte bra då jag ska upp klockan 7 resten av de sju resterande veckorna framöver. Men men äh jag njuter av stunden, men 12 är kanske lite och ta i då. JAg lider just nu av det där ont-i-halsen ELLER allageri-symtomen, det är sådär jobbigt när man inte kan skilja på det. SÅ jag har proppat i en allergitablett och en ipren, kan väl inte skada!?

Inte behöver jag åka in till stan för att fika lunch heller,  Alex åkte med mamma in till stan istället för att stanna här. Så då kan jag äta Falafel, gud jag har längtat i flera dagar. Så idag bli ännu en latar dag.

Nu ska jag kolla på ett inspelat avsnitt av Leilas mat.

Morgondagen

Imorgon blir jag och Alex hemma igen då eftersom alla andra jobbar. Blir väl ungefär som idag, att inte göra något. Måste iallafall in till stan för att köpa lite lunch till oss då jag helt missade det när jag var och handlade tidigare idag. Sen har ja lovat min kusin Emma, eller inte kusiner men typ att fika någon dag nu veckan innan jag börjar jobba. Men imorgon blir det nog inte ska försöka att fixa det någon annan dag. På torsdag blir det iallafall lite jobb på Bergagården, jag älskar det stället. Men det var bara ett litet sällskap som skulle dit, men lite pengar blir det iallafall till den 25e.

Jocke är på toa haha så jag kan inte borsta tänderna än, men snart säkert. Sen ska vi sova gott.
God natt allihopa.


Seg som få

Har äntligen vart och hämtat bilen hos min morbror. Har fått låna min mormors bil nu när hon är sjuk och eftersom hon aldrig mer kommer att få köra bil. Men min morbror krockade med ett rådjur och han var tvungen att lämna in sin bil och han var i större behov av bil än mig. Jag kunde lika gärna låna mamma eller pappas bil när jag behövde. Men nu äntligen var bilen klar och vi var dot en snabbis. Jocke har inte kommit hem än, men jag ringde han och det var upptaget och då brukar han vara här med bilen och sitta där i och pratat i telefon (som vanligt) och såsant så. Där satt han. Skönt ändå, man blir lite orolig när han bara skulle in till stan och handla. Men jag kan vara lugn.

Jag är sjukt trött och borde sova,men jag är ändå ledig i morgon så jag kan sova ut då istället.

Min lilla lässtund

Efter maten som är klar om 2 minuter så ska jag läsa Sofis mode och Solo. I lugn och ro!
Älskar dem lässtunderna.

Åska och blixt, och nu blir det köttfärs- och qournfärs.

Idag var jag så himla bloggsugen, hade kunnat blogga flera stycken inlägg. Men så klart har det varit ös regn, åska och massa blixtar här hela dagen. Jag och Kajsas pokjvän har varit hemma idag eftersom han brutit foten och jag inte börjar jobba för en omen vecka. Tur det att man inte var ensam kan jag säga, fast båda har iof varit rädda. Men bättre än att vara själv iallafall. Så jag har sprungit runt i huset och dragit ur alla kontakter och på något konstigt sätt så slutade internet att fungera så det har varit till att sitta och läsa och har varit en sväng till Maxi och handlade. Träffa även Louise där, var himla länge sen. Vi käkade bara fiskpinnar och potatis jag och Alex,men nu ska jag sätta igång och göra en köttfärspaj och en quornpaj.

Hörs senare

Vi hoppades och så hände detta

Vi hoppades på straffar mellan Turkiet och Portugal men så hände det där med 2 snabba mål. Vi trodde vid 2-2, ja nu blir det straffar, men nehe så ska Turkarna göra ett till mål. Shit! Turkiet var värda det.

Nu ska vi sova god natt.

Fotboll och kycklingwraps

Jag mamma, pappa, Kajsaoch Alex var och kollade på Bälinge-Skuttunge, Kajsas lag Bälinge men hon är skadad och i Skuttunge är halva mitt gamla lag från Hagby. Det blev vinst för Bälinge med 2-0, och det var dem nog värda.


Syster och hennes pojkvän


Kollar på matchen


Alex lånade mammas solglasögon haha!

Man mår som man förtjänar

Usch jag är helt slut, men man får skylla sig själv. Ont i magen, ont i huvudet, torr i halsen och lite illamående. Men så är det om man ska festa. Aldrig mer säger man jämt dagen efter och sen blir det likadant igen.

Då ser man lite sliten ut!


Det är liv i rummer bredvid, Jocke och Alex spelar xbox.
Jag lovar jag ska städa rummet så fort jag får tid.

Grym kväll som avslutades på Orange

Vi började kvällen med att alla tog en dusch och gjorde i ordning oss, faktiskt inte jag som var sist klar det var Coffe denna gång.Men vi kom iväg runt kvart över 5 skulle jag tro då mamma och pappa skjutsade in oss till stan första drickan knäppte vi alltså innan 17. Vi komditoch träffade såklart påen del folk. Annica bland annat som var evigheter sen jag träffat, men det blev bara en snabbis. Sen köpte vi dricka i baren två i var för att det skulle räcka hela halvleken och den gick fort i kan jag säga. Skönt med 1-1 i paus då vet man att Jocke kan vara ganska lugn haha. Gick till baren några gåner till under kvällen och det var stämningen dä,om vi bara tänker bort de sista förjävlga minutrerna. Jocke fick för sig att bråka dåsom vanligt när något dåligt händer, kan han bara inte fatta att alla där hejar på SVERIGE, men tydligen inte. Men det lugnade ner sig lite när den andra ställde sig upp mot Jockes fjuttiga 174 haha.

Sen träffade jag påmin gamla klasskompis Jocke från 7-9, stod och pratade en långstund med han och hans kusin mendans Jocke givk runt och minglade med alla han kände och alla han inte kände. JA hanblir översocial med någraöl i sig.Där med såhadehan en gammal innebandykompis i baren så han fick allt gratis. Det är dumt med en kille som blir så lättpåverkad. Men iallafall senare mot kvällen så drog Jocke och jag (Jocke min gamla klasskompis, inte pojkvän) ner på stan för att möta upp Sara, Lina och gänget för att gå in på Orange, dem hade byggt om och hade bytt till bra mycket bättre musik. Riktigt rolig kväll och hade lite telefonkontakt med Jocke och Coffe under kvällen/natten och dem höll tydligen på att planka in på Flustret dom nötterna och Jocke hade blivit jagad av någon kille som ville ha deras taxi, kan bara säga tur att man inte var med. Då hade man blivit tokig.

Mötte sedan upp grabbarna vid halv 2 och vi tog taxi hem, lite små prat i våran dubbelsäng innan alla somna.

Det blev en hel drös bilder

Coffe och pappa på väg


Jocke laddar


Ombytt och klar


Folket i Fyrishov


Coffe och Jocke är koncentrerade


Jocke ska filma Nanne


Nanne Grönwall på scenen


Christer Björkman var konfrencier


Coffe och Jocke på partyhumör


Jockes dans


Coffe och Jocke på scenen


Fortfarande ös på scenen


Jag blev kvar med Coffes kompisar


Jag och Jocke(min gamla klasskompis) på Fyrishov


Lina på Orange


Jenny, Emil, Sara och Lina på Orange

Kom igen nu Sverige

Nu har vi precis kommit hem efter att först varit på Stadium, Jocke var så gullig och tyckte att jag skulle ha en matchtröja så det fick jag och han själv köpte en halsduk till sig. Där träffade vi en av Jockes gamla klasskompisar Tess Emanuelsson och hennes lilla grabb, vad sa hon tror att han var 15 månader, helt sjukt söt. Så vi pratade med henne ett bra tag,trevligt. Sen for vi ut till Rasbo för att hämta Coffe, nu är grabbsen ute och kollar på crossen och snart är dte mat. Mamma har gjort lax, det är en favorit.

Sen drar vi in till Fyrishov för att kolla på Sverige-Spanien, hoppas på en grym kväll och HEJA SVERIGE FÖR FAAAN!!


Vad ska ni göra ikväll?

Jo gott folk det var 18-årsgräns på Fyrishov ikväll så dit blir dte om dte finns biljetter kvar det vill säga. Vi ska dit och kolla strax.

Vart ska ni ikväll? Oavsett om ni inte bor i Uppsala?

God morgon eller?

Nja vakande runt 11 kanske men låg kvar ett tag och inväntade Jocke, han vaknade lte senare efter att jag legat och kollat in mina "dagliga" bloggar. Sen låg vi bara och mösoch pratade lite om hur vi skulle göra senare. Som planerat så sullevi kolla påmatchen på Vaksala torg ikväll,men somvädret ser ut nu och som det stod i tidningen att det skulle bli skurar blandat med åska så känns det inte så lockande. Men Jocke är och ringer till Fyrishov för att kolla om det är 20-årsgräns där ikväll med eftersom det inte står något om det på ticnet. Får bli där då isåfall, för mig spelar det ingen roll jag skulle lika gärna kunna sitta inne på en pub eller inne på People som förra gången. Men Jocke är lite mer intresserad så han får bestämma vad som passar han mest. Coffe skulle väl med han med ochför han spelar det inte så stor rol heller bara han får öl så.

Nu ropar Jocke, får gå och kolla vad han vill.

Här kommer bilden

Här kommer bilden som jag älskar, den som farmor knäppte på mig och farfar på studenten.
Jag funderar på att klippa bort farfar (förlåt!) och använda kortet på mig till tackkortet till alla gäster som vi hade hemma.
Tycker ni att det passar bra att använda så?


Fotboll och pizza

Nu har vi ätit pizza och tagit fram lite godis, vilken tjockiskväll.
Nu spelar Holland-Frankrike och Holland gjorde precis mål.
Grabbarna valde att spela xbox istället för fotbollen, vilka killar! Ack

Min barndomsvän

Bella kan du tänka dig, din mamma erbjöd sig att köpa kebabtallrik till dig och min mamma ringer och frågar om vi vill ha pizza hem. Haha Bella. Så snart kommer mamma hem med pizza sånu är det bara att duka för 6 personer. Mums!

Ni ska veta att Bella och jag har varit vänner sen vi var pyttisar, Bella föddes 13 januari och jag den 17e, ända sen januari 1989 har vi varit vänner, och längre ska det bli <3

Mysig dag på stan som slutade i regn

Dagen har varit mysig, dagen började med att jag vaknade av ett sms från Sara. Vi bestämde att vi skulle ses inne i stan vid 13.00. Så jag gick upp och åt frukost, kollade påtv och mer hann jag inte med, fixade i ordning mig och tog bilen in till stan. Mötte upp Sara och Bella som redan var där och vi stod och studerade Bellas väns lägenhet som låg mitt på Gågatan ett tag innan vi gickoch tog ut pengar och sedan satte oss på Café Linne, vi tog varsin bit och isthé med smak av persika och bara satt och pratade. Mesta dels var säkert om studenten och hur bra den dagen var för alla tre, men vi pratade även om en annan massa skit också. Väldigt mysigt! 

 

Efter 2 timmar säkert så begav vi oss ner på stan för att kolla lite, jag som sagt till mig själv att inte shoppa något mer kunde inte alls hålla det utan det blev två klänningar. Perfekta till den soliga sommaren som föroppningsvis kommer tillbaka snart. Sara åkte och jobbade och jag och Bella mötte upp Eve för att fortstta lite, dem var ute efter ett Sverige linne sominte fanns på Stadium längre. Sen gick Eve till bussen och jag och Bella gick snabbt genom stan under ett paraply eftersom det börjat ösregna just då. Blöta i hågen komv till slut framtill bilen och jag fick inte igång den, det gick inte en att vrida på nyckeln, men tillslut såfick loss rattlåset och vi kom hem!

 
I ösregnet!


En ny favorit i garderoben

Den här kjolen har blivit lite av en favorit, hade den på min pojkväns pappas 50-års fest tillsammans med ett vitt linne.
Så den är relativt ny. Fin till sommaren med brunbrända ben.

Håkan ta mig till kärlek

Fick den första skivan av Tove i sexan tror jag att det var, sedan dess har jag varit fast!


God morgon

Vakande av att Sara skickade ett sms, ska träffa henne och Bella för en fika lite senare idag. Mysigt.Känner att jag måste göra något nu när jag är ledig.

Sitter och väntar på ett sms från Jocke, där jag hoppas på att det står - Ja vi kan gå på Håkan ikväll. Men jag förmodar att det står att han inte orkar. Men imorgon blir det iallafall fotbollstittande på Vaksala torg i Uppsala om vädret tillåter det vill säga. Får hoppas på det bästa.

Nej nu ska jag bara sitta och vänta på ett gladerligt sms.

Paparazzi?

Tagna på bar järning, vid sånna här tillfällen är det kärlek mellan alla.
Jag, Jocke och Frasse, Gruppkram!

Vem passar bäst i klänningen?


Jag älskar Sarah Jessica Parker

Man läser i allas bloggar att dem ska på Satc premiären, jag blirså avundsjuk. Jag funderar på att boka biljetter redan nu så jag vet att det blir av att jag går för jag måste för jag älskar Sara Jessica Parker. Hon är så snygg. Man skulle kunna göra vad som helst för hennes alla klänningar och outfits.


Äntligen fixade sig allt

Det blev lite komplicerat med telefonen och minneskortet, men vi kom sen på att minneskortet var för stort för min telefon. Jag hade köpt 4 GB, men kunde bara ha 2 GB, så jag fick byta med Jocke och det ska han vara glad för, han tjänar på det. Men det räcker bra med 2 fr mig, det är bara att lägga över bilder man har knäppt i datorn istället. Jocke smart som han är stängde av sin telefon och när han skulle sätta på den såkom han inte ihåg pinkoden, 2 försök men med ett tredje så skulle telefonen inte fungera. Så han åkte hem till Björklinge för att leta reda på kuveret. Komme väl tillbaka snart skulle jag tro Nu är det fotbollsdags, Österike-Polen.

Här är lite bilder från dagen:


Sjutsade syster till Alexander.



Fikade hos Farmor och farfar.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Får se om jag lägger in bilder på skorna jag köpte idag, annars blir det imorgon.

Orkar inte med

Mobilen krånglar, eller mobilen är bra men fattar inte varför minneskortet inte fungerar, någon som har haft eller har en samsung med ett minneskort man måste sätta in. Är det något speciellt man måste göra innan?

Akut

Blev akut hungrig så står och lagar mat,  jag bloggar senare när jag ätit och varvat ner lite.

God morning

Gick upp halv 9 idag för att skjutsa mamma till jobbet hon skulle påpersonalutflykt och då passade det bättre om jag hade bilen hemma så kunde jag ha användning av den. Ska skjutsa in Kajsa till Alex senare också så. Jag skulle ha bloggat ett sista inlägg igår innan jag skulle sova men internet funkade inte, hade behövt det då jag aldrig somna. Det blir inte lättare heller för att man har en pojkvän som somnar direkt. Jag fattar inte hur karln lyckas.

Nej nu ska jag äta upp mina Finn Crisps och dricka upp mitt thé för att sedan se Sex and the city och sedan äntligen få fiffla med telefonen.

Hörs senare

Min snygga man



Min man is to die for. Han är snygg. Mums.

Mys med pojkvännen

Jocke är och fixar lite thé i köket, ska nog gå och hjälpa till lite grann. Jag vill se filmen Vanilla SKy med Tom Cruise, men Jocke har kopplat in xboxet här i rummet och han orkade inte fixa tillbaka det. Får ta lite fika bara.

Titta nu kom han med the, det lilla gullet!

Jag har dödat en fågel

Usch stackars fågel men de flyttade inte på sig när jag kom med bilen, dumma fågel. Den var så lite. Iallafall nu är telefonen min, men såklart så säger dem att man måste ladda den över natten för att batteriet ska fungera bra. Är det verkligen sant? För snart stter jag in mitt sim-kort, jag blir tokig jag vill börja fiffla med den. Den är så snygg och snart kanske det blir lite snyggare bilder i bloggen. Hoppas på att kameran är bra bara. Men vilket kaos det var i telefonaffären, jag svettades bara av att se de stressade som jobbade där, herregud vilken rusch det blev, och en gubbe som ville fiffla med något fattade inte riktigt vad det var men.

Nu slutar Jocke så vi ska åka till Gränby och köpa en ny parfym till han, jag tyckte så synd om honom igår. Han tappade den i trappuppgången hos Frasse och eftersom han lägger ut så mycket för mig så tyckte han att jag kunde betala så vi blev kvitt och det kan jag gå med på. Men vilken tur för Frasses grannar nu luktar det iallafall armani i trappan. MUMS! Men vi får se om jag gör middagen innan vi åker, det blir pannkakor.




Äntligen dags att köpa ny telefon

Nu ska jag hämta upp pappa på hans jobb och åka och köpa ny mobil, hörs om ett tag.

Vilken start

Jag hade tänkt att jag skulle blogga innan vi åkte in till stan igår men det blev så stressigt som det alltid blir för oss. Iallafall så var vi lagom svettiga när vi kom fram efter cykelturen som Jocke tog täten på. Vi kom till Frasse vid kvart över 8 så Jocke hoppade snabbt in i duschen jag sminkade mig snabbt och Frasse beställde bord för oss tre. Det fick bli people, allt annat var fullt. Vi kom precis till nationalsången, vilken tur. Det var skön stämning där och lagom mycket folk. Vi beställde in lite dricka och blev lite lagon runda under fötterna alla tre. Alla var glada efter vinsten, men vi tog en promenad hem till Frasse eftersom både han och Jocke skulle upp och jobba dagen efter. Så jag och Jocke tog cyklarna och körde in mot stan där vi hade bestämt träff med Elin. En väldigt glad Elin! Sedan blev det en jobbig cykeltur hem, köpte korv och riesen på statiol och sen en som det kändes väldigt lång tur hem med mycket skratt. Länge sen Jocke och jag skrattade så ycket när vi festat tillsammans, brukar ofta sluta i bråk. Men inte denna gång. En lyckad kväll. Nu är det bara att se fram emot lördagens match. Kanske i kungsträdgården, vi får se.


Frasse fokuserar på matchen


Om Jockes ögon ser ut som på bilden så vet man att han är packad haha.


Våran cykeltur hem

Lunchtajm

Måste bara äta lunch sen kommer en update om gårdagen.

Heja Sverige

Snart är det match Sverige-Grekland, vi ska nog ta cycklarna in med vet ännu inte vart vi ska sätta oss någonstans men alla krogar har ju storbild så det spelar inte så stor roll för mig. Värre med Jocke den nörden, han blir som tokig när det gäller att kolla på idrott. Men förmodligen så kan det kanske bli lungt med alkoholen eftersom han jobbar imorgon, men det är bara kanske. Han brukar kunna festa till det på vardagar ibland när det är sånt här. Aldrig annars, det är han noga med, han vill alltid göra ett bra jobb. Det ska han ha en eloge för.

Nu har mamma gjort kyckling, så dags för middag.

Oj vilket mål för Spanien, precis innan pausvila, måste vara skönt såhär inför andra halvlek.

Nu står valet mellan två bara.

Nu har pappa och jag varit och kollat på mobiler, jag har nästan bestämt mig. Men jag måste först åka och ta ut pengar imorgon för det så jag hoppas att jag får pengarna direkt så jag får en telefo imorgon. Jag tycker att båda är skit snygga, men jag har en som är lite mer favorit. Jag lägger in bilder så ni kan välja vilken ni tycker är snyggast.



Nu telefon, vilken ska jag välja?

Jag sitter och kollar på lite mobiltelefoner på internet, jag ska möta upp pappa lite senare för att gå och kolla på en ny telefon  till mig. Jag känner att det behövs, och eftersom jag har tappat bort båda(!) mina digitalkameror så känns det som att jag köper en ny telefon med bra kamera i istället för att köpa en ny kamera som jag kanske tappar bort igen. Ingen som har någon av mina kameror hemma? Iallafall så har jag lite förslag på vilka jag vill ha.




Vilken dröm.

Har suttit och kollat runt lite på http://www.stylebystars.se och jag har fastnat för en helt underbar klänning, tänk när man är sådär fint gyllenbrun. Den är så enkel men ändå riktigt snygg och dne ser så sval och skön ut.


Lunch tajm

Nu ska jag pausa i filmen ett tag för att göra lunch, det blir något enkelt.

Romy & Michele: blondiner har roligare

Med det här vädret ute vad passar bättre då än att sätta på en film och mysa lite. Det blir en film som gick på tv här om dagen som jag spelade in Romy & Michele: blondiner har roligare.


Lång sovmorgon

Vilken sovmorgon det blev, väldigt skönt. Därför tog jag bara en kopp soya choklad och banan med nötter, annars blir min dag helt fel om jag inte är lunchen ungefär vid 12. och den orkar jag inte med en stor frukost. Det blir min mage som kånglar om jag inte äter när jag ska. Men jag har ännuinte hunnit lära mig det själv, men jag försöker.

Vilket väder då, åh vi som hade bestämt att vi skulle cykla in till Sverige matchen ikväll men så lär det inte bli. Jag såg lite regnstänk på fönster, kanske blir bättre men det blåser så mycket också. Annars blir det taxi,eller så blir vi hemma. Vi få se.

Nu ska jag kolla på ett inspelat avsnitt av Janice Dickinsons show.

Sova

Nu ska Jocke ha datorn, så god natt!

Städning av studentflak

Nu har jag äntligen städat av det värsta från studentflaket. ÄNTLIGEN är allt över som har med skola, pengar och fixa att göra. Vi har eller ja hade nämligen så i klassen att det bara var vissa som gjorde saker, som nu till flaket var det bara jag plus några få till som lade ner tid på det. Folk som lovat komma med exempelvis lakan mm som aldrig kom så man fick fixa fram i sista sekunden, betala för resten av klassen. Inte ett dugg tacksamma över att min pappa körde runt oss gratis med sin traktor och kärra Vi slet som djur vissa för att allt skulle vara så perfekt som möjligt till studenten medans vissa inte brydde sig. Vi var beredda att slänga av resten som inte hjälpte till samma dag som studenten var, tänk att se dem stå dem där och se ut som fån. Det hade varit så jäkla kul och ett rent nöje att se. Men snälla som vi är så höll vi mun och njöt av våran sista tid med de resterande i klassen som man var ledsen över att skiljas från. Så det är inte bara ledsamt att skiljas från klassen utan också ett rent nöje att inte behöva tjata och känna sig som en tjatig jävla morsa. Jag tycker inte illa om de så men ibland kunde de vara riktigt irriterande människor, själviska människor rent ut sagt.

Men jag tackar för 3 bra år ändå <3

Här har jag börjat städa flaket.

Vems strumpa?


12 tjejer och en kille!
+
Drickan


Potatis och fiskpinnar

Haha vilken lyxmat, men mamma är inte hemma och då brukar det blir jag somlagar maten och idag har jag verkligen ingen lust alls med det, det får bli potatis och fiskpinnar, ganska gott ändå så. Har precis satt på potatisen, ska snart fortsätta med resten. Men Vecko Revyn har precis kommit på posten så maten får vänta ett tag :)

Just nu!

Så här ser det ut där jag sitter just nu!



Ett sent inlägg

Hann aldrig blogga imorse, vakande runt halv 11 gick upp och kollade på ett inspelat avsnitt av Gilmore Girls och åt frukost. Vid 12 kom Jocke hem och åt lunch med mig han hade någon grej han skulle fixa hemma, annars är dte ovanligt att han kommer hem till lunch.Åkte in med han till stan och hämtade mammas bil och tog en sväng till Gränby centrum, därblev det två linnen och ett par jeans.Köpte lite mat till middagen också.

Nu sitter jag ute med Sofis mode, riesen och smoothie som var äcklig(!) och bara njuter!

Hjälp mig, vilka är snyggast?
 

 

God natt

Nu ska vi sova, god natt!


Ja vi finns där någonstans i mörkret..


Datanörden

Datanörden har lämnat ifrån sig datorn för ett tag..


Vilken cross kille!

  Älskling med crosskläder haha!
 Min söta katt, Mr!

Pizza

Nu blir det hemlagad pizza som jag och mamma har gjort, jag gjorde en med skinka ost och mozarella, mums!!

Pizza

Nu blir dte hemlagad pizza som jag och mamma har gjort. Jag gjorde en med ost skinka och mozarella mums!!

Stackars Alex

Fick precis sms från mamma som åkte upp med Kajsa tillakuten. Två brått och en vridskada blev det för Alex den stackaren, operation blir det också.

Segt

haha har inte hunnit in i duschen än, men nu så!

Alex med bruten fot

Kajsas pojkväns mamma ringde hit nyss och ville prata´med Kajsa men eftersom hon inte är hemma så berättade hon för mig att Alex satt på akuten med en troligen bruten fot, han hade amerikansfotbolls match, men vet ännu inte hur det hela gick till. Kanske var tur att jag och Jocke aldrig åkte dit och kollade som vi tänkt. Men så ville Alex mamma att jag skulle ringa och berätta det för Kajsa, men hon är och badar i Siggefora och där är det ingen mottagning. Så jag ringer som en tog till henne och min kusin Sofie och kompisen Malin som är där. Men inget svar, hon måste få veta. Får försöka mer..

Riesen

Ikväll hade vi tänkt att hyra en film och köpa lite gott godis, har varit sugen på riesen sen jag läste BlondinBellas blogg igår. Vi tänkte ta ut datorn och lägga oss på en filt och kolla på någon bra film senare. Så jag får nog ta en sväng in till stan om ett tag och fixa lite till våran myskväll. Det är den "röda veckan" just nu så enda sen i morse när jag vaknade har jag varit sugen på choklad, men det fanns inget hemma. Men kom på sen att det fanns en nedfryst tårta från studenten i torsdags så jag tinade en bit i micron, mums!


Blåsigt

Jocke och jag satte oss ute och drack lite isthé och mös allmänt bara. Han stack iväg nyss till Coffe för att hämta crosskläder. Jag hade tänkt att först hoppa in i duschen och sen städa av flaket som vi hade på studenten. Det ser ut som att det har varit ett riktigt party där! OCH DE STÄMMER SJÄLVKLART!  Vi hade skit kul, men städningen får man stå för när man ska ha kul också.




Ska hoppa in i duschen nu. Hörs


Nyvaken

Jag vaknade först vid 9, men somnade om till halv 11 skönt! Sitter nu med två rostade mackor med ost och gurka och en kopp choklad och kollar på Gilmore Girls. Jocke sover fortfarande sött i sängen, snarkar lite sådär lagom haha. Nu ska jag kolla klart på det här sedan kolla på Janice Dicksson.



Hörs sen

Kväller

Vi kom hem för ett tag sen jag och Jocke, vi köpte med oss pizza och åkte hem till Krille. Kollade på lite fotboll bara inget märkvärdigt. Nu sitter jag i sängen och äter äpple och dricker vatten. Hoppas pålite sovmorgon imorgon. Skulle vara skönt förengångs skull. Men bara för att jag fårsova länge så kommer jag vakna runt 8-9, så vi får se. Men tänkte nog gå och lägga mig ett tag kanske försöka sätta i en film i datorn. Får se om det funkar.

Kommer kanske ett inlägg senare får se eller om jag har hunnit somna med datorn i knät då.


Nutt igen!

Jag startade en ny blogg på metrobloggen för att bara börja om på nutt, men med en hel del inlägg utan att kunna lägga in någon bild så ledsnade jag, jag vet ju exakt hur blogg.se funkar så då fortsätter jag här istället.

RSS 2.0