Min andra halva


JAG ÄLSKAR DIG!

Jenny S

Blir inget långt inlägg men träningen gick bra och det var super kul att träffa Lina, träningen igen på torsdag. Jag tänkte gå och lägga mig och läsa boken Jenny S och smsa lite med min underbara pojkvän som kommer hem imorgon. Ska bli skönt. Min andra hälft är borta!



Nyss hemkommen

Ja som sagt nyss hemkommen och ska äta lite, sen är det iväg på träning med Lina. Update kommer kanske efter träningen.


Puss!

Ensamt

Kom hem för ett tag sen, jag skjutsade Jocke till Bromma flygplats eftersom han ska till Skåne på jobb. Men han blir inte borta länge, han kommer hem på tisdag kväll igen. Så det är lungt. Klart att det blir lite ensamt, ingen att vänta på när man kommer hem från jobbet men det blir mysigt att ses igen. Känns alltid som man varit borta ifrån varandra längre.

Så nu imorgon ska jag försöka ha lite egentid, för mig själv som man glömmer att unna sig ibland. Undra bara vad man ska hitta på. Men kanske blir lite friskis och svettis med Lina. Ska höra med henne imorgon.

Gjorde även hallonpajen som jag skrev om, ska lägga ut bild och receptet sen tänkte jag. Den blev iallafall super god. OCH vad glad jag blev när jag slog på tvn för ett tag sen. Min absoluta favorit film Coyote Ugly gick på tv. Världens bästa, och med super bra musik. Klart värd att se. Även fast man har den på film (ja vhs då) så blir den alltid mycket bättre när den går på tv.

 

Ska lägga mig i sängen och läsa lite nu tänkte jag
Hörs Puss!

Bilder från restaurangbesöket

Bilder från restaurangbesöket, skördemiddag!


Farmor och farfar


Pappa och jag


Mamma och pappa


Jocke och farmor


Syster Kajsa och Jocke på spexhumör


Jag och Kajsas pojkvän Alle, börjar se lite trötta ut haha


Lite piggare iallafall


Jocke käkar på


Hoppas att bilderna var ett litet nöje!

Hockeykväll

Hockeykväll ikväll då, fast nu är dem ändå inne i andra perioden så det är rätt skönt. Är ute i Björklinge nu och kollar på matchen, men jag löser hellre ett korsord även fast jag är Brynäsare innerst inne. Ska ställa mig på Jockes mammas vibb en kvart snart för att bli av med lite "daller" haha.

Jocke och jag tänkte nog köpa hem någon mat ikväll, jag orkar inte ställa mig och laga mat när vi kommer hem efter matchen. Rätt skönt att slippa.

Ska fortsätta med mitt korsord nu.

Puss!

Ett kort inlägg

Gårdagen spenderades på restaurang med familjen och farmor och farfar. Vi firade att skörden var slut haha som vi gör alla år. Bilder kommer senare. Ska åka in till stan och köpa lite ingredienser till en hallonpaj som jag tänkte göra.

Hörs senare Puss!

Vilket svineri

Bild från lördagen.




Vilket svineri, haha!

Glömt bort

Förlåt för att jag struntat i att blogga, har helt glömt bort. Men ska ut och träna lite nu, sen hem till Jockes föräldrar och titta på hockey. Kanske kan ta ett inlägg där. Får se, annars hörs vi en annan dag. Puss!

Vilken helg!

Utgången i lördags blev klockren. Åkte till Jessica som var i Salabacke, byte om och satte oss ute på balkongen och började festande. Satt där ute ett bra tag innan Jocke ringde och kollade om ville komma dit där dem var. Men vi banga men bjöd in dem till oss istället. Satt även då ute på balkongen och mös och pratade. Super mysigt. Sen drog de klassiska ölspelet igång, fast på Jessicas vis inte alls de vanliga. Skit kul jag lovar. Ingen orkade ens köra klart den sista omgången då alla började känna sig väldigt rusiga så vi betällde dit en taxi och var sedan nere på stan till halv 1. Där nere ville Jessica träffa Rasmus så vi gick till Red Room där han var och där jag även träffade min gamla klasskompis Moa, åhh vad underbart det var att träffa henne skit kul. Satt där med henne, hennes pojkvän och hans kompis. Väldigt trevligt.

Sedan drog jag och Jessica till People, skulle egentligen ha blivit BJ men kom fram till att klockan skulle ha blivit alldeles för mycket om vi skulle ha knatat dit. Jocke och Frasse var redan på Etage.>Träffade på många jag kände faktiskt, kvällen blev lyckad. Väldigt lyckad faktiskt.

Träffade på Jocke och Frasse på Max för ett fyllekäk som vanligt. haha.
Sen tog jag och Jocke taxi till lägenheten som vi lånat av Jessica.

Bakisdag på söndagen, men det var det värt. Coca-colan är ett bra bakisbot.


Förfest på balkongen


Jessica på balkongen


Jag och Moas pojkvän


Jag och Moas kompis




Fartfylld kväll!

Nu taggar vi



NU TAGGAR VI JÄRNET!!!

På g


Utgång på g

Ikväll blir det utgång med Jessica som är hemma i Uppsala över helgen. Har inte tid för mer skrivande för nu ska det börjas laddas järnet!!!


Dags för bio

Dagens har gått bra inte så himla slitsamt och svettigt som igår, men helt okej. Var nyss på apotektet och köpte upp mig lite saker, känner att förkylningen börjar komma smygande. Alla på jobbet är redan det, så har nästan bara väntat på att det ska komma till mig också snart. Nu är den på väg. Men jag har laddad upp ett förråd så det ska nog lösa sig.

Snart är det dags för bio, ska se Patrik 1,5. Det har fått bra recensionen såden borde vara bra. Nej dags för en dusch nu. Hörs kanske efter.
Puss!

Vilken dag på jobbet

Vilken dag på jobbet, ni ska bara veta allt sket sig totalt och jag stressade och svettades som ett svin men nu sitter jag hemma framför Top Model och är åter lugn. Ingen fanns där jag skulle hämta nyckeln, jag hittade inte dit jag skulle, kom fel i denna jäkla ombyggda stad, jag hamnade iallafall inte där jag skulle men tillslut kom jag fram och ja då kom jag inte in. Jag fick inte upp låset, fick ringa dem som hade hand om det och medans han var på väg till mig kom jag in haha. Stackarn. Men han verkade inte vara sur. Tro inte att det är slut där, nej för när jag var på väg till firman så ser jag något som fladdrar på rutan, jag har fått en parkeringsböter, helt sjukt! För den stämde inte så jag hoppas att det löser sig.

Men det är även en bra dag för i dag är det den 15e och vi lämnar in våra lönelappar, yes. Det betyder att det snart rasslar in en massa pengar i kassan.



Ikväll är det kalas för kusin, får se hur jag gör eller om jag åker med och hälsar på Jockes familj.

Ska vila lite nu iallfall.
Puss!

Träning

Har varit duktig och varit en sväng och simma. Det är roligt när man till slut kommer igång med träningen. Kommer säkerligen ha världens träningsvärk imorgon då jag har himla ont i rumpan efter gårdagens ridning. Men sånt är livet. Jocke ringde efter lite fika där han jobbar just nu, så åkte ut med lite till han. Så vi satt där ute och mös lite. Kul att hinna träffa han lite på helgen iallafall, jobbnarkomanen. Försöker få med han på bio ikväll, men jag lyckas nog inte att övertaa honom.

Ska titta klart på American Dremz nu, hörs kaske senare.
Puss

Pigg häst

Ridningen gick bra och gud vad det är mysigt och inte nog med det så var SkarpJakk på toppen humör. Han var super pigg och var het mot hindren. Roligt!

Ska lägga mig framför en film och vila lite nu.


Dags för en dag stallet

Måste snabba på och byta om. Kusin tittar snart förbi här, vi ska till stallet och rida en liten sväng. Mysigt.

Hörs senare Puss!

Dagens slit.

Dagens arbete gick av bara farten, idag var tiden lite tidsbegränsad så vi fick slita. Men klara blev vi efter 2 veckors slit och vi blev bjudna på smörgåstårta till lunch. Mums och Emma tvingade i mig hela biten, den gick i till slut. Och benen är helt slut efter allt spring i trappor upp och ner, fram och tillbaka. Så dagens promenad som jag hade tänkt skippar jag för det känns som om jag redan varit ut på en långpromenad faktiskt. Vi tyckte även att vi var värda lite fika när vi skulle åka hem så jag Emma och Benita svängde in och köpte lite läsk. En sockerkick!

Åkte förbi Siba och kollade på telefoner innan jag skulle köpa mat. Tappade som sagt min telefon i toan så den är helt död. Ska skaffa abonnemang så vad passar bättre då än att införskaffa en ny telefon på engång. Visar senare vilken jag funderar på, kanske. Brukar glömma bort det. Hann även in en sväng på Jysk, där jag införskaffade en svart/vit pläd skit snygg att ha på sängen och sen en golvkudde för bara 100 :-, vilket kap.

Men nu ska jag hjälpa mamma att göra hemmagjord pizza, mumma. Ingen utgång ikväll, den blir nog imorgon. Passar bra till kulturnatten, säkert en massa folk på stan.

Hörs kanske senare!
Puss

Bara nödvändiga saker

Det blev inga kläder puh. Men lite produkter till håret och naglarna, men det behövdes så det känns inte så jobbigt iallafall. Har precis duschat med ett nytt schampoo och balsam och ska sätta på lite thé för Jocke ringde nyss och sa att han snart skulle komma in och tyckte att vi kunde sitta och mysa med en kopp thé.

Försöker förövrigt få tag på Jessica, utan resultat.
Vi ses om snart en vecka, för då kommer hon hem på en blixtvisit åh!


En siesta

Hemkommen för ett tag sen från jobbet, Jocke och jag samåker på morgonen och det är suveränt för då sparar vi bra mycket bensinpengar och så hämtar vi upp varandra vid fyra efter jobbet. Rätt mysigt också. Fick ett recept av Emma på jobbet idag, det var en potatis- och köttfärsgratäng och den gjorde jag idag. Super god blev den, så det blir en bra matlåda imorgon.

Ska skjutsa Kajsa till Alle strax, så efter det ska jag passa på att åka en sväng till Gränby centrum och sen sola lite tänkte jag. Tänkte kolla efter något att ha på mig imorgon, då det förmodligen blir en utgång. Men kan bli hemma med, man ska aldrig säga aldrig. Jag vet hur det blir, men just nu är jag laddad. En SIESTA som Jocke kallar det kanske man skulle ta imorgon efter jobbet så kanske man klarar en utgång. Annars brukar man bli så trött och då blir det aldrig en rolig utgång på fredagar. Lördagar är bättre! Men vi får se. Kontot hurrar inte just nu så borde inte åka dit men äh jag klarar mig nog. Fick som sagt inte så mycket lön förra gången då jag hade två obetalda semesterveckor och jobbade två, så som ni förstår så finns det inte jätte mycket pengar på kontot. Men men, det är kul att shoppa!

Måste åka nu Hörs Puss!

Tillfälligt avbrott

Fortfarande tillfälligt avbrott håll ut!

En liten update från lördagen bara


Jag och lill-kusin


Jocke är på bra humör, bredvid ännu en kusin som fyllde år.


Jocke och lill kusin Emma på bushumör


Bönderna är trötta efter dagens traktorkörning haha Pappa, Jocke och farfar.


Syster Kajsa myser med Jocke,han njuter!

RSS 2.0